Szeretettel köszöntelek a Grafika - nyomda - dekoráció közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Grafika - nyomda - dekoráció vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Grafika - nyomda - dekoráció közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Grafika - nyomda - dekoráció vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Grafika - nyomda - dekoráció közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Grafika - nyomda - dekoráció vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Grafika - nyomda - dekoráció közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Grafika - nyomda - dekoráció vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Merczel Irén indította 14 éve
Ide pedig a karácsonyi menü ötleteidet írd.
Köszönöm :-)
Hozzászólások eddig: 2
Merczel Irén üzente 14 éve
Vadas egyszerűen (ez 8-10 személyre van)
Hozzávalók:
2 kg marha v. borjú húst, 30 dkg füstölt szalonna, 2-3 kg répa, 4-5 fehér répa, kicsi zeller, 3 fej vörös hagyma, kottányi vadak fűszerkeverék, húspuhító fűszersó, 1 marha leves kocka, só, bors, mustár, karamell cukor, tejföl, liszt,
Hús klopfol, kottányi vadas, húspuhító fűszersó megszór 1 óra áll. Zöldség pucol karikáz hagyma kockára, szalonna katonákra vág.
Tepsi elő bele 1 sor zöldség hagyma szalonna (só bors lágyan!) rá hús leteríteni ha kell még egy tepsi elő, tetejét befedni zöldség hagyma szalonna 1 marha leves kocka levessel meglocsolni (kb ½ liter be az 1 kocka), sütő 200 fok kb: 1,5 óra. Jól megsütni pirulhat a zöldség . Ez kész!
Fazékban pirítani kb. 2-3 ek. cukrot, bele zöldséget (mindent ami maradt a tepsiben) lisztet tejföllel kis vízzel simára bele fazékba és a mustárt (bors só ha kell) turmixolni utána felfőzni, minél több tejfölt lisztet teszel bele annál kevésbé zöldséges.
Nekem szokott maradni szósz, azt le szoktam fagyasztani kisebb adagokban. Amikor kell kiveszem, egy kis csirkemellet pirítok olajon, ráteszem a szószt, összeforralom és tésztával kb. 15-20 perc alatt készen van a gyors ebéd.
Merczel Irén üzente 14 éve
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás